- Bosio Family Estate -

 

 
 

"I kärnan av underbara Langhe i Piemonte finns Bosio Family Estate.
Allting började år 1967 när Egidio och Angela beslutade sig för att starta sitt arbete
med att bygga upp Bosio Winery. Egidio och Angela visste att det skulle bli mycket arbete med att bygga upp sin dröm. Uppbyggnaden gjordes steg för steg med stor ödmjukhet och uthållighet. De visste att de inte kunde nå framgång omedelbart
utan att de skulle få arbeta hårt för att nå sin dröm och få fram kvaliteten på produkterna.
Nästan 50 år senare så omfattar Bosio Winery 60 tunnland uppdelat på vingårdar främst i S. Stefano Belbo men även i Castiglione Tinella, Mango, Costigliole d'Asti och Castagnole Lanze.

Nu tre generationer senare drivs verksamheten av Valter Bosio tillsammans med hans fru Rosella. Framtiden för bolaget är i deras son Lucas händer. Han för med sig en våg av friskhet och nyhetet som kommer ta Bosio Winery in i framtiden.

Vinerna från Truffle Hunter och Antico Monastero är två av Bosio Family Estates mest kända, från och med augusti 2015 så ingår också den fantastiska vingården BelColle familjen Bosio Family Estate!

Med viner från de mycket kända vingårdarna Borgo Castagni och Monvigliero så kan BelColle med säkerhet erbjuda fantastiska viner av hög kvalitet. 

 

 

 

http://www.bosiofamilyestates.it/en/

http://www.trufflehunterwines.com/en/