top of page
Villa de Varda Grappa Amarone Riserva.jpg

 Villa de Varda

Grappa Amarone Riserva Barriques

Den åldrade Grappa Riserva Amarone Bertani är resultatet av Villa de Varda-metoden och en av de viktigaste italienska vinregionerna, Amarone från Valpolicella från den historiska Bertani-vingården. Denna Grappa Riserva har lagrats på samma fat som används för lagringen av Bertani Amarone och är ett destillat med en elegant och sensuell smak. Dess viniga smak tar dina smaklökar till det extraordinära vinet där denna grappa kommer ifrån.
Ekfatslagrade Grappa Riserva Amarone Bertani presenterar en intensiv färg av bärnsten med gult guld och detta återspeglas i den breda och intensiva doften. Smaken är len, väl rundad, med en intressant aromatisk och blommig bukett. Liksom alla andra grappa från Gran Cru-kollektionen presenteras vår Amarone riserva i en elegant mahognyträkista och berikad av produktbladet handnumrerat och signerat av mästerdestillatören Luigi Dolzan.

Färg

Bärnsten med intensiva gula guldinslag

Alkohol
40%
  

Doft o smak

Doften är generös med väldefinierade toner av röda mogna frukter, rostade toner av kakao, mandel, pistage, valnötsskal, kaffe och vanilj.

Smaken är exceptionellt len och elegant, väl rundad, intensiv, rik, välbalanserad, med en spännande rostad, fruktig och blommig bukett.

bottom of page