top of page
AMARO SIOR LUPPOLO ok scont.jpg

 Villa de Varda Amaro

"Sior Luppolo"

Humle har odlats i Trentino sedan det österrikisk-ungerska imperiet och regionen räknade upp till 53 små bryggerier. På senare år har öltraditionen återupptäckts vid sidan av odlingen av högfjällshumle. Vi har kombinerat denna humle med en blandning av örter och rötter från Trentino för att ge ljus åt en unik likör rik på tradition, med fantastiska matsmältningsegenskaper för att perfekt avsluta en härlig måltid.

Amaro Sior Luppolo framställs av humle skördad på Altopiano della Paganella, enbär, kryddnejlika, gentianarot och rabarber, absint, apelsinskal och mycket mer. En intensiv doft och en förförisk bitter smak kännetecknar Sior Luppolo som kan avnjutas direkt eller blandas i cocktails. Amaro Sior Luppolo har utmärkta matsmältningsegenskaper och den är idealisk för att avsluta en elegant måltid.

Färg

Mörkbrun med tegelfärgade reflektioner

Alkohol
28%
  

Doft o smak

En intensiv doft och en förförisk bitter smak kännetecknar Sior Luppolo som kan avnjutas direkt eller blandas i cocktails. Amaro Sior Luppolo har utmärkta matsmältningsegenskaper och den är idealisk för att avsluta en elegant måltid.

bottom of page